Felmeddelande

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /homepages/26/d570025661/htdocs/icdf/includes/file.phar.inc).

Nordisk konferens 4 – 6 oktober 2024

Revive Nordic Christian Dance Conference

Välkommen till REVIVE – Nordic Christian Dance Conference, 4-6 oktober, i Oslo!


För första gången arrangerar de kristna dansnätverken Dans for Jesus (Norge), Psalto (Sverige och Danmark) och Kristanssi (Finland) en konferens tillsammans!

Här är konferensens egen hemsida.

Detta är en konferens för alla mellan 13 och 90 år som vill ära Gud genom rörelse och dans. Unga och gamla, amatörer och proffs, hiphopdansare, lovsångsdansare eller flaggdansare.. Denna helg samlas vi alla i enighet för att bli utrustade och inspirerade.

Den här konferensen kommer att vara fylld av massor av god gemenskap, olika workshops och undervisning, gudstjänst och massor av inspiration. Vi kommer även att ha ett ungdomsspår för unga dansare mellan 13 och 18 år som heter REVIVE EMBERS.

Vi kallade denna konferens REIVIVE eftersom vi tror att Gud kommer att få oss, som ordet definieras, "att återvända till medvetande eller liv: bli aktiva eller blomstra igen". Vi tror att genom dans kommer Gud att göra oss och andra fria och kalla oss tillbaka till livet, för att leva i det kallet som Gud har för oss.

 

Plats

Konferensen kommer att hållas på Storstua Omsorgs- og Konferansesenter, ca 4 mil från Oslo i Norge. Hotellrummen är reserverade för oss, och vi rekommenderar att du bor där för att få en full upplevelse av konferensen. Det är ett kristet hotell med fantastiska faciliteter och det är lätt att ta sig dit från Oslos centralstation, Oslo flygplats eller med bil. Det går en lokalbuss dit från Oslo. För mer information om Storstua, besök deras hemsida: https://www.storstuaok.no/. 
 

Pris

Beror på boende och annat. Psalto-medlemmar får 100 NOK rabatt.
 

REVIVE: Stipendier

Om du är mellan 13 och 30 år och behöver ekonomiskt stöd för att gå på REVIVE är du välkommen att ansöka om våra stipendier! REVIVE har fått medel från ICDF Foundation och Psalto för att stödja unga människor att delta i REVIVE. Läs mer om hur du ansöker i detta dokument.

Om du har några frågor, vänligen kontakta Ruth Overgaard Kristensen på psalto@psalto.se eller på WhatsApp +45 30 22 08 18.

Om du inte tillhör målgruppen: Dela gärna denna information med dem som är det.
 

Anmälan och mer info

Anmälan öppnar 15 juni. Early Bird rabatt om du anmäler dig senast 1 august.

Läs mer och anmäl dig här: https://www.revivedanceconference.com/sv/information

Välj språk: svenska, norska, danska, finska, eller engelska, med språkflaggorna uppe till höger.
 

Varmt välkomna önskar

Kristanssi - Dans for Jesus - Psalto

Connecting our faith and calling in movement